Coronavirus

De vraag die we ons nu massaal stellen is, hoelang gaan we last hebben van het coronavirus in Nederland? Een mooi moment om de horoscoop van Nederland te bekijken.

28 februari 2020; is de eerste besmetting in Nederland. Ik ga kijken wat er in het achtste huis van de Radix van Nederland staat, dit is het huis van onze diepste gevoelens, macht, seks, dood etc. In de horoscoop van Nederland zien we dat Mars (planeet van oorlog en strijd) op de cusp van het 8e huis staat. Mars is heer van 11, huis van onze sociaal maatschappelijke zaken en klassieke heer van 6, huis van onze gezondheid.

Deze cusp en planeet wordt op dat moment aangeraakt door Jupiter de planeet die de neiging heeft om zaken groot te maken om zo uiteindelijk tot ontwikkeling te komen. Verder zien we in de transit de planeten Pluto en Saturnus al in het 8e huis staan en we zien dat de transit van Mars eraan komt. zie afbeelding 1.

15 maart 2020; het stellium van planeten in het 8e huis loopt naar elkaar toe. Mars, Jupiter, Pluto en Saturnus. Strijd, groot, dood, transformatie, normen en waarden, verantwoordelijkheid. Alle energieën komen bij elkaar in het 8e huis, de eerste kantoren gaan dicht door besmetting en onze premier kondigt aan het volk toe te gaan spreken. Het is ernst. Zie afbeelding 2.

19 maart 2020; de maan geeft zijn reflexie op dit stellium. We worden ons als Nederlanders bewust van de ernst van de situatie. Het virus verspreid zich niet maar wij verspreiden het virus. 1,5mtr afstand, geen handen, we worden ons bewust van de ernst van de situatie.

24 maart 2020; de planeten Mars, Pluto, Jupiter staan conjuct op elkaar. Strijd, dood, diepe emotie, groot. zie afbeelding 4 en afbeelding 5. We hebben vele doden te betreuren waar we geen afscheid van mogen nemen, Nederlanders zijn in rouw.

3 april 2020; Mars is gelukkig over heel het stellium heen maar staat nog steeds in het 8e huis. Saturnus staat ook nog steeds in het 8e huis maar niet meer in zijn eigen teken maar in Waterman. Hij kondigt hiermee veranderingen aan, zaken worden niet meer zoals ze altijd geweest zijn. Pluto en Jupiter zijn nog steeds conjunct, de dood en diepe emoties zijn nog steeds aan de orde van de dag.

Toekomst; Pluto en Jupiter blijven nog lange tijd in het 8e huis staan ze lopende de komende maanden een beetje uit elkaar maar vervolgens gaan ze retro-graden lopen en komen ze weer tot een volle conjunctie op 7-7-2020.  Vervolgens loopt Jupiter nog verder terug en keert weer om vervolgens ontstaat er op 12-11-2020 weer een conjunctie van beiden planeten. Pluto en Jupiter zijn ook beiden heren van het 6e huis, het huis dat over onze gezondheid gaat. Begin 2021 gaat Jupiter en Saturnus uit het 8e huis om vervolgens het zwarte maan kanaal in te gaan en hier transformatie en bewustwording te brengen. Maar Pluto blijft nog jaren achter in het 8e huis.

  • Transit 28-2-2020

  • Transit 15-3-2020

  • Transit 19-3-2020 Maan

  • RIVM

  • Transit 24-3-2020

  • Transit 3-4-2020