22. dec, 2016

Zon in teken steenbok (22 december t/m 20 januari)

De steenbok is geboren in het element aarde.

Het is een vrouwelijke energie, vandaar dat deze duiding in de vrouwelijke vorm staat geschreven. Ze neemt de wereld waar met behulp van haar zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Ze is heel gestructureerd en georganiseerd en een uitstekende vormgever.

De steenbok is gericht op de maatschappij, op een hogere vorm van leiderschap. Ze kan goed managen en overziet zaken en kan er vervolgens gestructureerd vorm aangeven, ze is hierbij opvallend vindingrijk.

Ze is ambitieus, ze heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en legt haarzelf en anderen hierbij normen en waarden op. Ze kan heel goed zelfstandig werken ze moet er dan wel voor zorgen dat er voldoende afstemming plaatsvindt met haar omgeving.

Ze is een leider, een voorbeeld, ze is erg ambitieus, ze werkt hiervoor zelf heel erg hard en is streng voor haarzelf en anderen omdat ze het heel belangrijkrijk vindt dat er iets bereikt wordt op maatschappelijk niveau. Hiermee loopt ze het risico zich te isoleren omdat ze van haar omgeving dezelfde hoge standaard verwacht.

Een valkuil voor de steenbok is dat ze de behoeftes van haar familie en haar gezin niet altijd ziet en daarbij ook haar eigen emotionele behoeftes uit het oog verliest. Ze reiken naar haar en naar haar emotionele zorg maar dit lijkt aan haar voorbij te gaan. Dit doet ze niet uit onwil maar door het hogere doel verliest ze soms de menselijke authenticiteit uit het oog.

Voor een steenbok is het tonen van emoties en zorg bijna een vorm van zwakte maar als ze dit durft te tonen en te leven dan pas wordt haar kracht en haar leiderschap een voorbeeld voor de mensen om haar heen.

Ieder zonneteken staat ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen.

Wil je graag meer weten of deelnemen aan een groep of een individueel consult bezoek mijn website www.searchtodevelopment.nl of stuur een mailtje naar searchtodevelopment@gmail.com

Duiding sterrenbeeld

SearchToDevelopement

Anja's Treehouse

Privé consult

Uw coach

Contact