15. dec, 2016

Zon in teken boogschutter (23 november t/m 21 december)

De Boogschutter is geboren in het element vuur. Het is een mannelijke energie vandaar dat deze duiding in de hij vorm is geschreven, maar natuurlijk geldt dit ook voor alle vrouwen geboren met "zon in boogschutter".

Hij neemt de wereld intuïtief waar, kijkt vooruit en ziet de mogelijkheden. Als hij hierover praat dan betekent dit nog niet dat hij dit gaat doen maar alleen dat het kan of wat er zou kunnen. Hij zal altijd eerst kijken wat het voor hem betekent en zal moeten leren niet uit het oog te verliezen wat het voor de mensen om hem heen betekent.

 

De boogschutter is gericht op hogere kennis en filosofie, hij heeft een duidelijke eigen visie. Het is belangrijk voor een boogschutter dat hij blijft luisteren en communiceren met zijn omgeving zodat hij alle waarnemingen en veranderingen kan meenemen in zijn visie en deze tijdig kan verruimen of bijstellen, anders zien de mensen hem al snel als een betweter.

 

De Boogschutter heeft een drang naar hogere kennis en het uitdragen hiervan, maar ook de boogschutter zal de basiskennis tot hem moeten nemen, een brede waarneming moeten ontwikkelen alvorens de hogere kennis uit te kunnen dragen.

 

Een Boogschutter houdt van reizen, hij houdt van, mentaal reizen, geschiedenis maar ook van reizen naar het buitenland, weg van huis, verhuizen naar het buitenland.

 

De Boogschutter is doelgericht ziet zijn doel duidelijk voor zich en richt er zijn pijlen op. Belangrijk voor een boogschutter is, dat hij om zich heen blijft kijken naar wat er dichtbij hem gebeurd en ziet of mensen hem kunnen volgen. Zoals bij de jacht kunnen er gevaren of zaken dichtbij hem zijn die hij anders over het hoofd ziet. Hij dient te waken voor een tunnelvisie en open te staan voor alles wat er om hem heen gebeurd en dit te integreren in zijn doelen en visies. Pas dan wordt de boogschutter een wijs man.

 

Ieder zonneteken staat ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen.

Anja’s Treehouse

 

Wil je graag meer weten of deelnemen aan een groep of een individueel consult bezoek mijn website www.searchtodevelopment.nl of stuur een mailtje naar searchtodevelopment@gmail.com

Anja's Treehouse

SearchToDevelopement

Privé consult

Kalender 2016-2017