28. okt, 2016

Zon in teken schorpioen (24 oktober t/m 22 november)

Een schorpioen is geboren in het element water.

Een persoon geboren in het element water neemt de omgeving met behulp van sferen waar. Emoties, woede, liefde, verdriet etc.

Een schorpioen herkent deze emoties direct in de mensen om hem heen en benoemt ze, ontkennen van deze zaken heeft dan ook helemaal geen nut bij een schorpioen. Een schorpioen moet leren vertrouwen op de waarheid van dit gevoel, zoals alle watertekens. Als deze zaken niet worden bevestigd, als zij ze benoemd, gaat de schorpioen doorvragen en onderzoeken waar het echt over gaat.

Het is daarin tegen heel moeilijk voor een schorpioen om deze emoties bij zichzelf te erkennen en nog moeilijker is het voor een schorpioen om deze zaken over zichzelf met zijn omgeving te delen.

Een schorpioen kan hiermee de mensen in zijn omgeving direct en diep raken zonder dit zelf in de gaten te hebben. Als kind kan dit een reden zijn dat zij wordt afgewezen door haar omgeving. De schorpioen zegt wat zij voelt over de ander, de ander wil of kan dit niet erkennen en er ontstaat een breuk.

Het kan ook voorkomen dat het schorpioenen kind een onderstroom oppikt en dit onbewust uitspeelt tussen mensen of hierdoor precies gedaan krijgt wat ze wil hebben.

De volwassen schorpioen moet deze kracht als een gave leren gebruiken. Door de dingen in de diepte goed aan te voelen kan zij als zij dit met respect doet, de moeilijkste zaken, door onderzoek en doorvragen aan de oppervlakte brengen en tot een oplossing brengen. Dit gaat alleen als zij dit met liefde, respect en vasthoudendheid opbouwt en zij de ander een gevoel van basis veiligheid geeft zodat de ander weet dat zij geen misbruik van de situatie zal maken.

Ieder zonneteken staat natuurlijk ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen en al is de schorpioen een vrouwelijk teken voor mannen is deze duiding gelijk.

Anja’s Treehouse

 

Wil je graag meer weten of deelnemen aan een groep of een individueel consult bezoek mijn website www.searchtodevelopment.nl of stuur een mailtje naar searchtodevelopment@gmail.com

Anja's Treehouse

SearchToDevelopement

Privé consult

Kalender 2016-2017