9. okt, 2016

Zon in teken Weegschaal (24 september tot 23 oktober)

 

Een Weegschaal is geboren in het element Lucht. De energie van een weegschaal is mannelijk.

Hij is daarmee een lucht-mens. Dit betekent dat hij op een lucht manier waarneemt door te luisteren, erover na te denken en te analyseren of de feiten kloppen.

Hij bouwt zijn feiten kennis op door veel te luisteren, te lezen en dingen op te zoeken, hij checkt ze door er over te communiceren. Door er over te praten of te filosoferen, discussiëren vindt de weegschaal over het algemeen niet prettig. Het liefst houdt hij de communicatie luchtig. Hij verwerkt zaken eerst innerlijk alvorens er zich over uit te spreken. Het is niet zo dat een lucht mens niets voelt, alleen doet hij dit in een later stadium bijvoorbeeld als hij 's-avonds thuis op de bank zit.

Een persoon geboren in het teken weegschaal wil alles graag in balans houden. Het is een geboren bemiddelaar. Hij kan zaken objectief bekijken voor beiden partijen en vervolgens beargumenteerd de voor- en nadelen aan het licht brengen van beiden partijen. Als je iets aan hem vertelt wat nadelig is voor de ander dan zal hij direct het opnemen voor diegene die niet aanwezig is en zijn kant belichten.

Voor een weegschaal is de ander belangrijker dan hijzelf. Dit is een van zijn grootste valkuilen. Het is belangrijk dat een persoon geboren in het teken weegschaal zichzelf de vraag stelt, en wat vindt ik? en wat wil ik?

Hij wil zich graag volledig in liefde verbinden met de andere persoon, waar hij een relatie mee aangaat. Alles doet hij zodat de verbinding in stand blijft, maar ook hier moet hij ervoor zorgen dat hij zichzelf niet tekort doet. Pas als hij weet wat hij zelf wil kan hij er voor de ander zijn.

Samenwerken vindt een weegschaal heel belangrijk, hij moet ervoor waken dat dit niet ten koste gaat van de uitvoering er moet uiteindelijk wel iets gebeuren.

Ieder zonneteken staat natuurlijk ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen en al is weegschaal een mannelijk teken voor vrouwen is deze duiding gelijk.

 

Anja’s Treehouse

 

Wil je graag meer weten of deelnemen aan een werkgroep in 2016-2017 bezoek mijn website www.searchtodevelopment.nl of stuur een mailtje naar searchtodevelopment@gmail.com

Kalender 2016-2017

Vlog's met uitleg

Anja's Treehouse

SearchToDevelopement