31. aug, 2016

Zon in Maagd (24 augustus tot en met 23 september)

De maagd is geboren in het element aarde, haar manier van het waarnemen van haar omgeving is via haar zintuigen. Horen, zien, ruiken, proeven en voelen. Ze leeft in het nu en neemt waar wat er op dit moment is.

De maagd reageert direct op dingen die in haar omgeving gebeuren of gezegd worden ze houdt ervan deze zaken te analyseren tot in het kleinste detail. Het is dan ook moeilijk voor een maagd het grote geheel of doel te blijven zien, hierdoor kan het gebeuren dat ze soms voorbij gaat aan wat echt belangrijk is.

De maagd wil graag orde en overal structuur in aanbrengen, dit doet ze vanuit een drang om zaken tot in detail te analyseren. Dit maakt haar een harde werker, maar door de oneindige diepgang en perfectie heeft dit niet altijd het juiste effect. Ze verwacht van andere mensen net zoveel perfectie. Hierdoor maakt ze dikwijls een kritische indruk. Zaken loslaten in vertrouwen en ruimte geven aan dingen is dan ook een uitdaging voor de maagd.

De maagd is heel dienstbaar en helpt andere mensen graag, netheid en reinheid is bijna een levensmoto voor een maagd. Ze vindt het aardse lichaam en het goed zorgen voor dit lichaam dan ook erg belangrijk. Door haar kritische aard zijn sommige zaken soms moeilijk te verteren, hierdoor heeft een maagd soms last van darm- maag problemen.

Ieder zonneteken staat ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen. Het maagdteken is vrouwelijk daarom is deze duiding in de vrouwelijke vorm geschreven, maar voor mannen is deze duiding natuurlijk ook van toepassing.

Anja’s Treehouse

 

Wil je graag meer weten of deelnemen aan een werkgroep in 2016-2017 bezoek mijn website www.searchtodevelopment.nl of stuur een mailtje naar searchtodevelopment@gmail.com

 

Home

Vlog's met uitleg

Anja's Treehouse

SearchToDevelopement