4. aug, 2016

Zon in teken leeuw (23 juli tot en met 23 augustus)

Een Leeuw is geboren in het element vuur.

Mensen geboren in het vuurelement zijn toekomst gericht dit betekent dat ze niet bezig zijn met het verleden of het heden maar denken in kansen en mogelijkheden. Ze bekijken zaken en zien onmiddellijk de mogelijk of onmogelijkheden van de dingen. Dit betekent nog niet dat ze voor deze specifiek benoemde mogelijkheid kiezen of dit willen, het benoemen van mogelijkheden en de verwarring over de keuze is dan ook dikwijls een valkuil in de communicatie met een persoon geboren in het vuurelement.

Een leeuw heeft een sterke identiteit, dit maakt hem ik gericht. Zijn eerste vraag is wat heeft deze gebeurtenis voor gevolgen voor mij wat zijn mijn mogelijkheden, wat zijn mijn kansen. Als hij daar zelf uit is zal hij er pas andere mensen bij betrekken die hem bij dit proces kunnen helpen. Hij is een leider en niet zoals de aarde mensen een vormgever. Hij zal zijn taken niet uitwerken of uitvoeren maar delegeren. De uitdaging voor een leeuw is dan ook leider te worden die zich blijft verbinden met de mensen en hun problemen (bij het vormgeven) om hem heen.

Doet hij dit dan is het een leider met een gouden hart, hij zal door het vuur gaan voor de mensen waar hij zich mee verbind. Door zijn vermogen tot denken in kansen en mogelijkheden kan hij ook gouden toekomsten creëren. Hij is dan ook een creatieve denker op alle vlakken.

Door zijn natuurlijk leiderschap en sterke identiteit is hij een voorbeeld voor de mensen om hem heen en kan hij ook goed, een voorbeeld rol bij de opvoeding van kinderen vervullen, maar ook hier is verbinding en oog voor de problemen van anderen heel belangrijk.

Ieder zonneteken staat ook nog onder invloed van 7 andere planeten dus je bent meer dan deze beschrijving alleen.

Privé consult

SearchToDevelopement

Anja's Treehouse

Kalender 2016-2017