1. jun, 2016

Tweeling (22 mei tot en met 21 juni)

De Tweeling is geboren in het luchtelement.

Ze neemt haar omgeving waar door te communiceren, ze praat, luistert, discussieert en denkt erover na of de feiten kloppen. Ze bouwt op deze manier en door veel te lezen, veel feitenkennis op.

Een Tweeling reageert direct op gebeurtenissen in de buiten wereld maar check deze dingen ook met haar eigen binnen wereld. Ze analyseert feiten, wikt en weegt dingen tegen elkaar af, door dit te doen is haar mening objectief en komt ze moeilijk tot haar eigen visie. Haar mening is dan ook zelden persoonlijk gekleurd. Doordat ze dingen graag analyseert, vergelijkt, objectief blijft, zaken niet persoonlijk maakt en er dus vanaf een afstand naar kijkt, lijkt ze minder gevoelig voor emoties van haarzelf maar ook van anderen.

Doordat de tweeling graag analyseert kan ze soms niet tot een afweging komen en blijft hierdoor in de dualiteit hangen Ze lijkt hierdoor soms besluiteloos en niet doelgericht. Hier ontstaat dan twijfel op welke manier ze zaken kan en zal aanpakken. Het is dan ook de uitdaging voor een tweeling om een visie te ontwikkelen die ze doelgericht realiseert.

Een tweeling is heel gevoelig voor woorden en communicatie en kan goed schrijven. Ze kan dan ook als geen ander op een luchtige manier communiceren, met bijvoorbeeld woord grapjes. Dit doet ze vaak als zaken te emotioneel gevoelig worden.

Maar ook voor dit sterrenbeeld geldt, je hebt ook nog 7 andere planeten die je beïnvloeden en je bent meer dan deze duiding alleen.